Menu
Cocktails terrace Umami

Umami stays open ALL SUMMER LONG

19 apr 2019

No holidays for us... We keep on serving you the whole summer lees meer

Umami terrace

Umami terrace is open!

16 apr 2019

From Wednesday April 17th lees meer

Nieuws

De Umami Experience is uniek in Antwerpen. Het totale concept is een ontdekking voor alle zintuigen.

Bij binnenkomst in Umami wordt u verleid door de Umami Experience:

De geur van citroengras komt u tegemoet. De eerste hapjes smelten op uw tong. De muziek past perfect in het werelds concept.en de uitstraling van Umami. Het interieur naar de hand van Antwerpse styliste Monique Stam is tot in de puntjes uitgedacht en zorgt voor een wereldse sfeer. U waant zich in Hong Kong of Londen. Bovendien geeft de open keuken u een unieke blik op het werk van de chefs.

De NIEUWE bar: MINUS - 1 Spirits & Tunes by Umami is elke vrijdag & zaterdag open vanaf 21u en serveert heerlijke cocktails, digestieven of sterke dranken onder het genot van funky tunes door DJ Stefan Vranckx.

Scroll door de foto's links en laat u verleiden.

Umami is gelegen aan de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen en gehuisvest in een oud pakhuis. Er bevindt zich een grote gratis parking op wandelafstand.

Routebeschrijving

Exceptional Food

UMAMI wordt omschreven als de vijfde smaak, naast zout, zuur, zoet en bitter. Het is hartig, maar het staat ook voor het zilte dat je terugvindt in zeewier, garnalen of sojasaus. 

Bij UMAMI volgen de gerechten elkaar in een continue flow en worden midden op tafel gezet om te delen met uw gezelschap, zodat iedereen kan genieten van de smaken van UMAMI. Gezelligheid en genieten met vrienden of familie staat centraal.

De kaart van UMAMI werd zopas vernieuwd en is opgesteld uit goede en kwaliteitsvolle producten. Kwaliteit en innovatie primeren. Sushi, tempura, dimsum gerechten, een lekker stukje vlees of vis van de Japanse Robata-houtskoolgrill is nog maar een korte samenvatting van het gevarieerde premium aanbod op de kaart.

Het Experience Menu is een uitgebalanceerde keuze van de chef en biedt u een totaalbeleving. Ook aan groepen van meer dan 8 personen bieden wij het Experience Menu aan als groepsmenu.

Cocktails

Nieuw: MINUS -1 Spirits & Tunes by Umami
Op vrijdag en zaterdag kan u in de kelder van Umami terecht in onze nieuwe bar.
Elke vrijdag en zaterdag geopend vanaf 21u tem. 3u.
Geniet van heerlijke cocktails verzorgd door bartender Bart Mertens en de funky tunes van DJ Stefan Vranckx.

Brunch

Elke zondag van 11u30 tot 15u30: UMAMI Oriental Brunch mét kids corner en animatie.

Naast een uitgebreid luxueus brunch buffet waar je zo vaak je wilt lekkernijen mag halen, voorziet Umami ook een kids corner met animatrice die met de kindjes knutselt. Op drukke dagen kunnen de kindjes ook meedoen met een sushi workshop. 

Verplicht reserveren.

Info & Prijzen

Gift Shop

Verjaardag? Feestje? Last minute cadeautje nodig? Elke reden is goed genoeg, als u het ons vraagt. Geef een bezoek aan Umami cadeau! U bepaalt het bedrag en het aantal cadeaubonnen.

Naar de shop

Brunch

Elke zondag van 11u30 tot 15u30: UMAMI Oriental Brunch mét kids corner en animatie. Umami voorziet een kids corner met animatrice die met de kindjes knutselt. Op drukke dagen kunnen de kids ook meedoen aan een sushi workshop.  

Het luxueuze uitgebreide buffet, waar je zo vaak je wilt lekkernijen mag halen, omvat: Sushi, Sashimi, Dim Sum - Aziatische salads & gerechten - Ontbijtstation - Omelet en Noodles - Yakitori en Tempura - Boosting Sapjesbar - Desserts: Exotische fruitsalade - Ijs 

€37 per persoon (voor volwassenen) - €15 per persoon (kinderen onder 12j)

Enkel op reservatie via deze link met vermelding Oriental Brunch + Datum + aantal volwassenen + aantal kids, of reserveer telefonisch +32 32 37 39 78

Reservatie

Nieuwsbrief

* verplicht veld
/ ( dd / mm )
Website made by MINSKY