Menu
Every Friday & Saturday from 9PM

MINUS - 1 is open!

6 nov 2018

Check out our new bar! lees meer

MINUS -1 Spirits & Tunes by Umami

NEW: MINUS -1 Spirits & Tunes by Umami

25 okt 2018

Vanaf november kan u op vrijdag & zaterdag genieten in onze nieuwe bar. lees meer

Nieuws

De Umami Experience is uniek in Antwerpen. Het totale concept is een ontdekking voor alle zintuigen.

Bij binnenkomst in Umami wordt u verleid door de Umami Experience:

De geur van citroengras komt u tegemoet. De eerste hapjes smelten op uw tong. De muziek past perfect in het werelds concept.en de uitstraling van Umami. Het interieur naar de hand van Antwerpse styliste Monique Stam is tot in de puntjes uitgedacht en zorgt voor een wereldse sfeer. U waant zich in Hong Kong of Londen. Bovendien geeft de open keuken u een unieke blik op het werk van de chefs.

De NIEUWE UMAMI BAR biedt aperitieven, thee, sakés, cocktails & digestieven & nodigt uit om gezellig te blijven hangen.

Scroll door de foto's links en laat u verleiden.

Umami is gelegen aan de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen en gehuisvest in een oud pakhuis. Er bevindt zich een grote gratis parking op wandelafstand.

Routebeschrijving

Exceptional Food

UMAMI wordt omschreven als de vijfde smaak, naast zout, zuur, zoet en bitter. Het is hartig, maar het staat ook voor het zilte dat je terugvindt in zeewier, garnalen of sojasaus. 

Bij UMAMI volgen de gerechten elkaar in een continue flow en worden midden op tafel gezet om te delen met uw gezelschap, zodat iedereen kan genieten van de smaken van UMAMI. Gezelligheid en genieten met vrienden of familie staat centraal.

De kaart van UMAMI werd zopas vernieuwd en is opgesteld uit goede en kwaliteitsvolle producten. Kwaliteit en innovatie primeren. Sushi, tempura, dimsum gerechten, een lekker stukje vlees of vis van de Japanse Robata-houtskoolgrill is nog maar een korte samenvatting van het gevarieerde premium aanbod op de kaart.

Het Experience Menu is een uitgebalanceerde keuze van de chef en biedt u een totaalbeleving. Ook aan groepen van meer dan 8 personen bieden wij het Experience Menu aan als groepsmenu.

Cocktails

Nieuw: Umami Late Night!
Op vrijdag en zaterdag is de keuken open tot 23u. Geniet van heerlijke cocktails, onze live DJ en dineer lekker laat, eventueel zelfs in onze loungy bar!

Brunch

Elke zondag van 11u30 tot 15u: UMAMI Oriental Brunch mét kids corner en animatie.

Naast een uitgebreid luxueus brunch buffet waar je zo vaak je wilt lekkernijen mag halen, voorziet Umami ook een aparte ruimte voor alle kinderen met opvang waar ze kunnen knutselen, schminken, sushi maken of zelfs een goochelaar aan het werk kunnen zien.

Verplicht reserveren.

Vanaf zondag 10 juni en de hele zomer lang zal de Umami Brunch op Strantwerpen-Linkeroever doorgaan waar u kan brunchen met de voetjes in het zand én het mooiste uitzicht op de stad. De formule blijft dezelfde: een overheerlijk Brunch Buffet mét een nog veel grotere kids corner want op hetzelfde domein bevindt zich Club Cabane Family Beach met speeltuinen en springkastelen. En zeg nu zelf, brunchen mét de voetjes in het zand is toch nog veel leuker!

Info & Prijzen

Gift Shop

Verjaardag? Feestje? Last minute cadeautje nodig? Elke reden is goed genoeg, als u het ons vraagt. Geef een bezoek aan Umami cadeau! U bepaalt het bedrag en het aantal cadeaubonnen.

Naar de shop

Brunch

Elke zondag van 11u30 tot 15u: UMAMI Oriental Brunch mét kids corner en animatie. Umami voorziet een aparte ruimte voor alle kinderen met opvang waar ze kunnen knutselen, schminken, sushi maken en op drukke zondag voorzien we zelfs kinderanimatie met een clown of een goochelaar. 

Het luxueuze uitgebreide buffet, waar je zo vaak je wilt lekkernijen mag halen, omvat: Sushi, Sashimi, Dim Sum - Aziatische salads & gerechten - Ontbijtstation - Omelet en Noodles - Yakitori en Tempura - Boosting Sapjesbar - Desserts: Exotische fruitsalade - ijs & sorbet

€37 per persoon (voor volwassenen) - €15 per persoon (kinderen onder 12j)

Vanaf zondag 10 juni en de hele zomer lang zal de Umami Brunch op Strantwerpen-Linkeroever doorgaan waar u kan brunchen met de voetjes in het zand én het mooiste uitzicht op de stad. De formule blijft dezelfde: een overheerlijk Brunch Buffet mét een nog veel grotere kids corner want op hetzelfde domein bevindt zich Club Cabane Family Beach met speeltuinen en springkastelen. En zeg nu zelf, brunchen mét de voetjes in het zand is toch nog veel leuker!

Enkel op reservatie via deze link met vermelding Oriental Brunch + Datum + aantal volwassenen + aantal kids, of reserveer telefonisch +32 32 37 39 78

Reservatie

Nieuwsbrief

* verplicht veld
/ ( dd / mm )
Website made by MINSKY