Menu

Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op deze website. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is informatief en enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. UMAMI ANTWERPEN spant zich in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Er wordt echter geen enkele verantwoordelijkheid aanvaard voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. UMAMI ANTWERPEN spant zich in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij UMAMI ANTWERPEN of bij derden welke met toestemming het beeld- en/of tekstmateriaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming

Reservatie

Nieuwsbrief

* verplicht veld
/ ( dd / mm )

Gift Card

Website made by MINSKY