Umami wordt omschreven als de vijfde smaak, naast zout, zuur, zoet en bitter. Het is hartig, maar het staat ook voor het zilte dat je terugvindt in zeewier, garnalen of sojasaus. Het is een sensatie, een combinatie van smaken. De werkelijke vertaling vanuit het Japans is “deliciousness”.

Bij Umami volgen de sharing gerechten elkaar in een continue flow. Hierdoor komen er heel veel verschillende gerechten en smaken voorbij. Een aantal van die gerechten bevatten de umami-taste en deze zullen er extra verrassend uitspringen.

Op de kaart van Umami primeren kwaliteit & innovatie. Sushi, tempura, dimsum gerechten, een lekker stukje vlees of vis van de Japanse Robata-houtskoolgrill is nog maar een korte samenvatting van het gevarieerde premium aanbod op de kaart.

Ons Experience Menu maakt de ervaring compleet. Een uitgebalanceerde keuze van de chef en biedt u een totaalbeleving.

Ook aan groepen van meer dan 8 personen bieden wij het Experience Menu aan als groepsmenu. Je kan ons hierover mailen voor meer info.